Twisto nabízí svým zákazníkům přímé bankovní platby

Společnost kevin. nám dodává řešení, které umožňuje zákazníkům iniciovat platbu bankovním převodem přímo z aplikace Twista. Když tedy chtějí zákazníci uhradit svoje 

objednávky Twistu, zvolí možnost Rychlého bankovního převodu, potvrdí ho ve své bankovní aplikaci a peníze jsou v podstatě okamžitě převedeny,” říká Pavel Prucek z produktového týmu Twista. Implementace produktu společnosti Kevin proběhla během pár týdnů.

Twisto, přední poskytovatel odložených plateb, oznamuje úspěšnou implementaci své nové platební metody v České republice a Polsku. Díky velké rozšířenosti otevřeného bankovnictví na obou trzích může naprostá většina zákazníků profitovat z této rychlé a bezpečné platební metody.

Platební metoda umožňuje zákazníkům potvrdit platbu přímo z jejich bankovního účtu. Jakmile zákazník platbu potvrdí, platba je okamžitě připsána na účet Twista.Tato inovativní metoda nejenže snižuje náklady spojené s platbami kartou, ale také poskytuje větší bezpečnost a spolehlivost.

"Jsme rádi, že můžeme zákazníkům společnosti Twisto nabídnout rychlý, bezpečný a efektivní způsob platby," řekl Pavel Sokolovas, spoluzakladatel společnosti Kevin. "Díky úspěšným implementacím v Pobaltí a nyní i v České republice a Polsku vidíme obrovský potenciál pro další rozvoj a rozšiřování naší platební platformy a budujeme tak svět platebních možností pro každého."

První data ukazují, že nové platební metodě uživatelé důvěřují. Hned po uvedení ji využily tisíce zákazníků v Česku a Polsku.